Esmorzar solidari a la lleidatana per inaugurar l’Obert de la Fecoll del 21 de setembre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

240921 XS Fecoll OBERT CH 2024 Completo

Actuacions en directe de Rumba de Zona i Código; i, per als més petits, espectacle infantil i berenar de coca i xocolata

Un gran ‘Esmorzar solidari a la lleidatana’ inaugurarà els actes de la Fecoll a l’Obert al Centre Històric d’aquest 2024. L’esmorzar se celebrarà al pati del convent de Santa Clara el pròxim dissabte 21 de setembre, entre les 9 i les 11 del matí, en la que serà la segona edició d’aquesta activitat endegada l’any passat de la mà dels ‘Esmorzars de Forquilla Lleida’; iniciativa gastronòmica encapçalada per Jonathan Nuevo (Reginetes de Secà) i que col·labora amb la promoció de l’Aplec arreu del territori.

L’esmorzar inclourà amanida, caragols, carn a la brasa (cansalada i llonganissa), vi i cigaló i, com a obsequi, la postuxapa ‘I love Aplec’. El preu del tiquet és de 12 euros per persona, dels quals la Fecoll en destinarà 1 a fins socials. La data límit per reservar i fer el pagament és el 17 de setembre, darrer dia per fer la inscripció i pagament que pot fer-se en modalitat presencial o bé telemàtica. Presencial, a la Fecoll en horari d’oficina (de dilluns a divendres: 9-14/16-19h) i telemàtica, reservant la plaça a aplec@aplec.org i fent el pagament mitjançant transferència bancària. L’aforament és limitat i, pel que fa a la transferència, cal indicar al concepte la paraula ‘esmorzar’, seguit del nom al Compte de la Fecoll Caixabank ES07 2100 0004 4602 0118 1332.

Un cop finalitzi l’àpat, al voltant de les 12 hores, el programa es traslladarà a la plaça Obradors on començarà la ‘Juerga Carrinclona’ amb el grup Rumba de Zona. A la tarda, a les 18 hores, l’activitat seguirà amb el grup Sac Espectables i el seu xou ’Números, tons i sons’, destinat al públic infantil i que clourà amb coca i xocolata per als nens i nenes. Finalment, a partir de les 20 hores, la banda de rock ‘Código’ actuarà amb un repertori de versions de cançons clàssiques dels 80 i 90 d’artistes com Rosendo, Barricada, Loquillo, Creedence, Ramones, ACDC o els Rolling Stones, entre d’altres.

Cal destacar que, a més d’aquestes propostes, durant tot el dia el GastroEspai Aplec-Fecoll oferirà caragols i altres tapes, cerveses, vermut, vins i caves a preus populars; i es podrà visitar l’exposició “Les 50 millors obres d’humor gràfic caragoler” presentades al concurs que organitza la Fecoll amb la col·laboració d’Humoràlia i Ilertravel.

El programa Obert al Centre Històric, que celebra enguany la quinzena edició, està organitzat per l’Ajuntament de Lleida amb la col·laboració de les entitats residents en el barri antic de la ciutat, entre elles la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida. Pel que fa al programa específic del #FecollObertCH té el suport dels patrocinadors oficials –San Miguel, Raimat, Schweppes, Hyundai, Caixa Rural, Bivid i Iberic Box del Grup Vall Companys– i la campanya “Catalunya, On el menjar és cultura” del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Hi col·laboren també Batalla Cafès, Cooperativa d’El Soleràs, Frit Ravich, Mister Plat, Forns i Pastisseria Llaràs, Forn de Pa i Pastisseria M. Serra, Plusfresc, Ilerda Serveis, Festa 10, 973 Events, Toldos Torrente, Gelats Glas, Castellers de Lleida i #PostureigLleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats