L’Espurna premia els clients del comerç local

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

baner 241001 L'ESPURNA Compra a Lleida i guanya L'Espurna

Regala una experiència gastronòmica cada mes entre els clients de botigues de Lleida

“Compra a Lleida i guanya L’Espurna” és una campanya que a partir d’avui dimarts, dia 1 d’octubre, incentiva el comerç local i de proximitat a la ciutat de Lleida. En el marc d’aquesta promoció, el restaurant L’Espurna, promotor de la iniciativa, regala una experiència gastronòmica per a dues persones cada mes entre els clients de vuit establiments de comerç y serveis de Lleida.

Així, des del mes d’octubre fins al mes de juny, exceptuant el desembre, vuit comerços Lleidatans sortejaran un xec regal al mes, per gaudir de dues experiències gastronòmiques al restaurant L’Espurna. La botiga de roba del carrer Doctor Fleming, S de Alma, és l’establiment que obre avui aquesta promoció. La resta dels establiments participants seran el centre d’estètica Cocó, la botiga de roba sostenible El Golfo, sabateria Espuña, Lluís perruquers, sastreria Lorenzo, MònPilates, i joieria i rellotgeria Verser.

El jove Jesús Gimena aposta per una cuina sostenible i de mercat, i ara la seva visió de proximitat també fa partícips a diferents models de negoci com centres d’estètica, roba i moda, joieries o de caràcter esportiu.

“L’objectiu és apropar-nos al client que aposta pels productes i serveis del territori. I col·laborar entre les empreses locals compartint aquest perfil de clients, és garantia d’èxit per fomentar riquesa entre el petit comerç i la restauració”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats