Cerc, la tapa del Marc & Kristy, homenatge a Caspe

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Marc & Kristy és la nova vermuteria – cafeteria que regenten els joves Marc Solanelles i Cristina Enfedaque al carrer Xavier Puig i Andreu 38, a prop de l’entrada de la Mitjana. Només fa unes setmanes que han obert i s’han sumat a la Ruta de la Tapa San Miguel amb una tosta cruixent de formatge, melmelada de bacon, tomàquet sec i llonganissa de Casp. Aquest ‘montadito’ es diu Cerc i ret homenatge a la localitat aragonesa d’on és la Cristina, Casp.

Entre les propostes de la casa trobem tapes com les Patates braves; les Croquetes caseres de pernil i parmesà o carn d’olla; Gambes a “l’ajillo”; taules de pernil ibèric 50%, embotits, o formatges amb pa de vidre; “Ensaladilla” o Barreja (escopinyes, olives farcides, calamar farcit, potón i musclos frescs), entre altres.

Així com racions de Calamars a l’andalusa; Esqueixada de bacallà; Seitó del mediterrani fregit; Orella de porc fregida; o Xoriç a la Sidra.

La carta es complementa amb tota mena d’entrepans freds i calents; i en Marc explica que alhora d’esmorzar també hi fan Ous ferrats amb “blanc i negre”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats