Espectacular maridatge de Moët & Chandon i Dom Pérignon a LleidaEspectacular maridaje de Moët & Chandon y Dom Pérignon en Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

NeoParc va tancar aquest divendres el seu calendari amb un sopar de maridatge en el que seixanta comensals van poder gaudir de la cuina de fusió que caracteritza al xef de l’establiment Antoni Rúbies i el xampany del grup Moët & Chandon.
Tot això amb els comentaris de Xavier Monclús, cap d’enologia per Europa de la marca francesa. Jordi Cordero, i Sònia Masot, propietaris de NeoParc, ja anuncien un complet programa gastronòmic pel proper 2010. Per la seva banda, José Antonio Oliva, distribuïdor a Lleida de la marca francesa va destacar la implantació d’aquest xampany al territori lleidatà, tant en restauració com en botigues especialitzades, i cada vegada més en gran distribució. Comensals i professionals van coincidir en que el bon cava apropa al consumidor cap al xampany.
Uns xampinyons naturals cuits al forn i farcits d´una mousse de foie d´oca, una crema molt fina de arbercoc i unes esferificacions de poma i gemgibre, va ser el primer entrant que es va maridar amb Moët & Chandon Brut Imperial.
L’arròs de galeres i musclos de roca amb ravioli líquid de pèsols a la Vainilla, casat amb el Brut Imperial Rosé, va sorpendre els comensals per la creativitat i bon resultat del plat.
El rap en tèmpura amb rovellons, patates i alls tendres va estar al nivell del Gran Vintage 2003 que destaca per la seva criança i complexitat.
Els canalons de vedella blanca amb salsa cremosa de camenberg van alternar amb el Dom Pérignon 2000 en un maridatge perfecte. Cal destacar que aquest xampany es troba en un moment d’evolució positiva constant, i després de nou anys, mantené un punt d’acidesa òptim i creix en aromes, gustos i complexitat. A les postres i per tancar la vetllada, el Gran Vintage Rosé 2003 es va degustar amb un Saint Honoré amb crema al safrà i maduixetes de bosc.NeoParc cerró este viernes su calendario con una cena de maridaje en el que sesenta comensales pudieron disfrutar de la cocina de fusión que caracteriza al chef del establecimiento Antoni Rúbies y el champán del grupo Moët & Chandon.
Todo esto con los comentarios de Xavier Monclús, jefe de enología por Europa de la marca francesa. Jordi Cordero, y Sònia Masot, propietarios de NeoParc, ya anuncian un completo programa gastronómico para el cercano 2010. Por su parte, José Antonio Oliva, distribuidor en Lleida de la marca francesa destacó la implantación de este champán al territorio leridano, tanto en restauración como en tiendas especializadas, y cada vez más en gran distribución. Comensales y profesionales coincidieron en que el buen cava acerca al consumidor hacia el champán.
Unos champiñones naturales cocidos al horno y rellenos de una mousse de foie de ganso, una crema muy fina de albaricoque y unas esferificaciones de manzana y gengibre, fue el primero entrante que se maridó con Moët & Chandon Brut Imperial.
El arroz de galeras y mejillones de roca con ravioli líquido de guisantes a la Vainilla, casado con el Brut Imperial Rosé, sorprendió los comensales por la creatividad y buen resultado del plato.
El rape en tempura con rovellones, patatas y ajos tiernos estuvo al nivel del Gran Vintage 2003 que destaca por su crianza y complejidad.
Los canalones de ternera blanca con salsa cremosa de camenbert codearon con el Dom Pérignon 2000 en un maridaje perfecto. Hay que destacar que este champán se encuentra en un momento de evolución positiva constante, y después de nueve años, mantienée un punto de acidez óptimo y crece en aromas, gustos y complejidad. A los postres y para cerrar la velada, el Gran Vintage Rosé 2003 se degustó con un Saint Honoré con crema al azafrán y fresas de bosque.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats