El Fòrum Gastronòmic de Girona, que es desenvoluparà entre els dies 20 i 23 de febrer del proper 2011, ha decidit –per primera vegada en la història dels congressos gastronòmics– obrir les portes de l’Auditori a totes les persones que hagin comprat l’entrada de fira, sense haver d’acreditar-se al congrés. Així, les sessions dels grans cuiners que es realitzen a l’Auditori no tindran cap cost addicional per als assistents, ja que s’inclouen en l’entrada a la Fira, ja sigui de pagagament o per invitació dels patrocinadors.
Els tallers amb degustacions seguiran restringits als acreditats en cadascuna de les activitats.El Fórum Gastronómico de Girona, que se desarrollará entre los días 20 y 23 de febrero del próximo 2011, ha decidido –por primera vez en la historia de los congresos gastronómicos– abrir las puertas de l’Auditorio a todas las personas que hayan comprado l’entrada de feria, sin tener que acreditarse al congreso. Así, las sesiones de los grandes cocineros que se realizan en el Auditorio no tendrán ningún coste adicional para los asistentes, puesto que s’incluyen en la entrada a la Feria, ya sea de pago o por invitación de los patrocinadores.
Los talleres con degustaciones seguirán restringidos a los acreditados en cada una de las actividades.

Ponts reparteix 12.000 racions de Ranxo per celebrar els 150 anys d’aquesta festa popular
• Lo Ranxo de Ponts és considerada una de les festes més singulars del país en matèria d’àpats col·lectius i marca el final del Carnaval