Mestres porta a Lleida els seus “vins de cava” de criança i llarga guardaMestres lleva a Lleida sus “vinos de cava” de crianza y larga duración

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Mestres va apropar a Lleida la cultura de l’anomenat “vi de cava” al darrer maridatge de NeoParc, el passat 11 de novembre. Joan Aura, responsable del celler de Sant Sadurní d’Anoia va explicar la història i filosofia d’aquest celler que data del 1312 i que ha tingut una continuïtat de prop de 30 generacions de la família Mestres. Mestres va portar a NeoParc un gran ventall de les seves gammes Gourmet i Barrica. Cal fer especial menció al Mas Via 2000, un vi de barrica amb més de 10 anys de cava. La criança i llarga durada d’aquests vins va ser una de les poques semblances d’aquests escumosos amb els caves, doncs són molt diferents i amb una personalitat pròpia molt forta.
Com és habitual al local, mentre que Aura comentava els vins, el xef Antoni Rúbies presentava cadascun dels plats. El menú es va obrir amb calçots amb crema de romesco, maridat amb Coquet, un brut nature amb més de 40 mesos de cava. El següent entrant van ser raviolis de carbassa i xips de moniato i es va casar amb el rosat Elena 2007; mentre que els ceps amb gambes es van degustar amb el Visol (més de 50 mesos de cava). Com a plat principal, una vedella blanca amb poma regada amb Clos Nostre Senyor, amb més de 100 mesos de cava. I per postres, mousse de torró d’Agramunt amb Cupatge 80 Aniversari. La degustació del Mas Via va tancar la nit més enllà del cafè.Mestres acercó a Lleida la cultura del llamado “vino de cava” en el último maridaje de Neoparc, el pasado 11 de noviembre. Joan Aura, responsable de la bodega de San Sadurní d’Anoia explicó la historia y filosofía de esta bodega que data del 1312 y que ha tenido una continuidad de cerca de 30 generaciones de la familia Mestres.
Mestres llevó a Neoparc un gran abanico de sus gamas Gourmet y Barrica. Hay que hacer especial mención del Mas Via 2000, un vino de barrica con más de 10 años de cava. La crianza y larga duración de estos vinos fue una de las pocas semejanzas de estos espumosos con los cavas, pues son muy diferentes y con una personalidad propia muy fuerte.
Como es habitual en el local, mientras que Aura comentaba los vinos, el chef Antoni Rúbies presentaba cada uno de los platos. El menú se abrió con calçots con crema de romesco, maridado con Coquet, un brut nature con más de 40 meses de cava. El siguiente entrante fueron raviolis de calabaza y chips de boniato que casó con el rosado Elena 2007, mientras que las cepas con gambas se degustaron con el Visol (más de 50 meses de cava). Como plato principal, una ternera blanca con manzana regada con Clos Nostre Senyor, con más de 100 meses de cava. Y de postre, mousse de turrón de Agramunt con Coupage 80 Aniversario. La degustación del Mas Vía cerró la noche más allá del café.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats