Spanish Wine Academy s’alia amb el Grup Peñín per a difondre i promocionar el coneixement del vi espanyol pel món

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

211124-vino_comopomona_rafagimena

La presentació de l’acord s’ha celebrat amb un tast de grans vins de diferents regions vitivinícolas espanyoles en el Saló Peñín dels Millors Vins d’Espanya, a IFEMA

El recinte firal IFEMA va ser testimoni, dilluns passat, d’una de les aliances més importants per al vi espanyol. Spanish Wine Academy, l’espai de formació sobre el vi espanyol fundat per Ramón Bilbao, va presentar el seu acord com a aliat acadèmic juntament amb el Grup Peñín, l’empresa líder en la promoció i la difusió de la cultura del vi espanyol en els àmbits nacional i internacional.

D’aquesta manera, Spanish Wine Aacademy assolirà de manera més senzilla el màxim objectiu: educar sobre cultura enològica d’Espanya consumidors i experts, mostrant la qualitat i la diversitat dels vins espanyols, d’una manera global i transversal a través de diferents activitats, programes i eines tant a Espanya com internacionalment.

La funció principal del Grup Peñín serà consultar, corroborar i assegurar que els continguts acadèmics oferts per Spanish Wine Academy compleixen els requisits necessaris per divulgar tot aquest coneixement.

La presentació de l’acord ha tingut lloc al Saló dels Millors Vins que organitza el Grupo Peñín i que va tancar les portes ahir, 23 de novembre. Una cita professional que reuneix tota mena de projectes enològics, des de petits cellers a grans grups, i que serveix com a plataforma de promoció per a tots ells, un fet molt important aquest any per reactivar les relacions comercials i impulsar un dels sectors més danyats per la pandèmia.

L’acte de presentació, encapçalat pel director de la Guia Peñín, Carlos González, i el director general de la divisió de vins de Zamora Company, Rodolfo Bastida, es va realitzar amb un tast que ha posat en relleu la diversitat de paisatges i estils de vins del patrimoni vitivinícola d´Espanya. En total, es van tastar vuit vins de diferents procedències i elaborats per productors destacats del país: el Cava de Paratge Ars Collecta La Pleta 2011, de Codorníu; Ramón Bilbao Edició Limitada Lies 2018 (DO Rueda); Finca Valiñas 2017, de Mar de Frades (DO Rías Baixas); Alt de l’Estrella 2019, de SotoManrique (DOP Cebreros); Mirt 2015 (DOCa Rioja) de Ramón Bilbao; Finca Els Hoyales 2015 (DO Ribera del Duero), de Creu d’Alba; Malvasia Dolç 2017, de Victòria Torres (DO La Palma); i Solera AOS Amontillado Rare, d’Osborne i Cía. (DO Jerez).

El responsable del projecte de Formació Spanish Wine Academy, Alberto Saldón, s’ha mostrat molt content amb aquest acord, ja que “ens permetrà divulgar la cultura del vi espanyol de manera nacional i internacional en diferents àmbits de coneixement, des de la iniciació, amb els elements més bàsics del tast i cultura del vi, fins a la més professional, amb tasts i seminaris específics sobre les tendències globals del vi i com afecten la vitivinicultura espanyola”.

Més enllà d’aquesta col·laboració acadèmica, també realitzaran un altre tipus d’activitats de manera conjunta com els tasts internacionals als principals salons que la guia organitza arreu del món i també els tasts internacionals amb prescriptors, clients de la companyia i altres públics, com wine lovers o coneixedors del món del vi.

Spanish Wine Academy

Ramón Bilbao vol donar veu i visió a un valor imprescindible de la nostra cultura com és el vi, proporcionant al públic general més coneixements amb Spanish Wine Academy, l’espai de formació sobre el vi espanyol. A partir de la inquietud per traslladar la cultura del vi espanyol a tothom, el celler es recolza en els millors professionals del sector perquè el públic professional i general conegui de primera mà la situació del vi al món de la restauració actualment i del mateix sector, així com també el futur.


Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats